Hesaplı Firma Web Sitesi

Firma Sahibi Olan Herkezin, Artık Bir Web Sitesi Olması, Kanunen Mecbur Durumda.Yeni Türk Ticaret Kanunu'nun 1524. maddesinde, bütün sermaye şirketlerine web sitesi kurma 
zorunluluğu getirlmektedir. Yeni Türk Ticaret Kanunu'nda belirtilen Finansal ve 
Yönetimsel verilerin girişleri Artık Firmaların Web Sitelerinde Yeralması Gerekmektedir.Yeni Türk Ticaret Kanunu İle İlgili Bilgilere, Ulaşmak İçin Tıklayınız 


Yeni Yürürlüğe giren türk ticaret Kanunu ile, artık tüm sermaye şirketleri,kendilerine bir web sitesi Kurma  girişimine başlamış durumdalar. bu ihtiyacı gören Servis Sağlıyıcı Firmalar " turkcell" ,sitenizolsun,vs şiketler ise bu ihtiyacı karşılıyacak alt yapıya sahip,dinamik web site oluşturmakta ve hesaplı firma web sitesi paketleri halinde ihtiyaç sahibi firmalara sunmaktadır. türkcell bu hizmetini 3 farklı paket halinde en hesaplısı 480 tl civarında bir ücret ile müşterilerine sunmaktadır. siteniz olsun firması ise bu hizmeti toplu bir paket halinde oldukça uygun olarak sadece Firma/Esnaf (Şirket) Web Sitesi Paketi  sadece 69 TL + KDV = 81,42 TL'Fiyat İle İhtiyaç olan işletmelere sunmaktadır. 

Site Sahibi olundu !  kanunda belirtilen hükümler yerine getirildi, fakat bu web sitesi sadece bir evrak niteliğindemi kalmalı? Tabiki diyil, sunulmuş olan bu web sitesinde, firmanıza ayit adres ,iletişim bilgileri ,firma hakkında açıklamalı bilgiler ve  firmanızın üretimini veya satışını yapmakta olduğu ürünlerin Tanıtımını Ve Online  Satışını'da Yapmak Mümkün. Ama Ufak Bir Hatırlama! Bu Söylediklerimi Yapabilmeniz İçin Yurdum Yazılım Firmasının,Size Verecek olduğu Şifreleriniz ile Giriş Yapabildiğiniz Türkçe Yönetim Panelini Kullanabilmeniz Gerekmektedir. verilmiş olan bu panel,oldukça basit ve  kullanımı  tamamen türkçe'dir. Bu Paneli Kullanabilmeniz İçin , hiçbir html bilgisine sahip olmadan kullanabiliceğiniz bir paneldir. ilk günlerde birtakım zorluk çekseniz'de,zamanla çok rahat kullanabilme imkanı elde edebilirsiniz. 

Yurdum Yazım, Firma sahiplerine yazılım,Domain,Hosting,ve sitenizi Tasarlıyabileceginiz bir yönetim paneli Sunmaktadır. sitenizin Tüm İçeriğini Kendiniz Düzenlemeli Veya Bu Paneli Kullanabilen Bir Kişi Tarafından Düzenlenmesini Sağlamalısınız. 

Düzenleme İslemini ,Yönetim Panelini Uzun Süredir Kullanmakta Olan, İşin Ehli , Görsel Tasarım Konusunda Oldukça Yetenekli Birisi Ve Bolca Referansı Olan birisine yaptırmak isterseniz eğer? ben size yardımcı olabilirim.


Yorumlar