Tiryaki Avm

Tiryaki AVM ‘nin kurumsal vitrini www.tiryakiavm.com websitesi modern çizgiler ve yenilikçi tasarımlarla yenilendi…
Temmuz ayından bu yana sürülen tasarım ve geliştirme çalışmalarından sonra yayına giren www.tiryakiavm.com , yenilenen çizgisi, görsel olarak daha canlı ve kullanıcı dostu arayüzü ile dikkat çekiyor.
20 Aralık tarihinde ziyaretçilerin beğenisine sunulan yeni websitesi; Bilgisayar ,Telefon,Beyaz eşya,Evtekstili ve Market ürünlerine kadar, ihtiyaç malzemeleri ile ilgili online satın almak istiyen ziyaretçilerin de sıkılmadan gezip alışverişveriş yapabilecekleri bir tasarımda hazırlandı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Tiryaki AVM Yetkilisi Fatih Tiryaki; “Kolay site içi dolaşım özelliği sayesinde kullanıcıların içeriklere, akıcı ve modern bir şekilde erişebildikleri yeni sitede; daha önceki versiyonlarda en fazla tıklanan kısımlar olan; “Bilgisayar”, “Telefon”,” kozmatik”, “Elektironik eşya” ve “Market ürünleri” menü adımlarının en baştan, sayfa sayfa içerikleri ele alınarak güncellendiğini ve ziyaretçilerin beklentilerine uygun olarak yeniden tasarlandığını” vurguladı.
Tiryaki AVM’nin iletişim ve medya çalışmalarına da özel bir alanda yer verilen yeni siteye gelen kullanıcılar; reklam filmlerinden, radyo spotlarına, ilanlardan, basın bültenlerine kadar güncel pek çok içeriğe online olarak ulaşabilecekler.
Teknolojik olarak da yenilenen site;  SEO’ya (Search Engine Optimization) ve java script tabanlı incir.com altyapı ile üretildi.
Güvenlik açığı bulunmayacak şekilde tasarlanan sitede CSS yapısı aracılığıyla tasarım bozulmadan her türlü içerik güncellemesi ve sayfa düzenlemesi yapılabiliyor.
Üst bir performansa sahip olan Tiryaki AVM’nin yeni websitesi,  Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari gibi tarayıcıların yanı sıra Android yazılımlı cihazlar, iPad, iPhone, ve BlackBerry’lerle de tamamen uyumlu olarak geliştirildi.

Tiryaki AVM’nin yenilenmeye ve değişime verdiği önemi yansıtan yeni websitesinin bir diğer özelliği de, Tiryaki AVM’nin diğer kurumsal sitelerine doğrudan yönlendirmeler yapması, Facebook ve Twitter’daki sayfalara kolayca erişimi mümkün kılması.

Yorumlar