Web Sitenizi Sosyalleştirin

Günümüzde İnternet Sitesi Olmuyan Firma Epeyce Azaldı. E-Ticaret Siteleri'nin Yıllık Bazda Elde Etmiş Olduğu Geliri Gören Birçok Şirket Bu Pastadan Kendine Düşen Payı Alabilmek İçin,İnteretdeki Yerini Almaya Çalışıyor.
İnternet Kullanıcıları İnternetti Ne Amaçla Kullanmakta?
internet kullanımı kişiden kişiye göre farklı kullanılmakta,bazı kişiler sadece işini halletmek örneğin ( internet bankacılıgını veya e devlet sitesini kullanmak için internete girmekte. ) bazı kişilerde, "bunlar çogunlukta Olan İnternet Kullanıcılardır. "interneti haber okumak aradığı bilgiye kolaydan ulaşabilmek Oyun Sitelerine girmek  sosal sitelerde paylaşımlarda bulunmak için kullanmaktadır. birde azımsanmıcak derecede çogalan internet İnternet Üzerinden Alışveriş Yapan Kişilerlerden  Oluşmakta. 
Bilgiye Ulaşmada Kullanılan Arama Motorları 
İnternerneti Kullanan Kişilerin Neredeyse Tamamı Girmek İstediği İnternet Sitesine Bir Arama Motoru Vasıtası İle Girişyapmaktadır. Ülkemizde Yaygın Olarak Kullanılan Arama Motorları Şunlardır. Google,Yahoo,bing,yandex Arama Motorları Kullanılmaktadır. 
Web Sitenizi Sosyalleştirmenin Faydaları 
üstte belirttiğim gibi kişiler aradıklarına ulaşmada mutlaka bir arama motoru kullanmaktadır. arama motorları ise en Güncel bilgiyi ve en doğru bilgiyi arayan kişiye sunmak için sürekli kullanılıp yenilenen siteler olan sosyal paylaşım sitelerindeki bilgileri index alıp arayan kişiye en güncel ve doğru bilgiyi sunmakta algoritmik bir sinyal olarak degerlendirmektedirler. Sizde Sitenizin Daha Fazla Ziyaretçi İle Buluşmasını Yayınlamış Olduğunuz Bir Sayfanın Arama Motorlarında Daha Çabuk İndex Alıp Arama sonuçlarında önlerde çıkıp ilgili sayfalar içerisinde hakettiği yeri alması için sizde Sosyal Paylaşımda Yerinizi Mutlaka Alınız.
Ülkemizde Bilinen Ve En Çok Kullanılan Sosyal Paylaşım Siteleri
1.facebook, 2.twitter. 3.frendfeed. 4.Google Plus  5.Formspring 6. myspace 7.Flickr 8. Bumerang 9.Yazarkafe 10. del.icio.us 11.LinkedIn 12.Reddit 13. StumbleUpon 14.Technorati 15, SizdenSize

Yorumlar