Tekerlekli Sandalye


Tekerlekli Sandalye
tekerlekli sandalye Medikal Sağlık Ürünleri Pazarında Yerli Üretim Olarak Tekerlekli Sandalye İmalatı Yapan Sayılı Firmalardan birisi Olan Hizmet Medikal Tekerlekli Sandalye ,Ürtimi Yapmakta Olduğu 14 model ürünün tamamında tekerleğinden koltuğuna tüm malzemeleri %100 yerli olup İstanbul güngören’de bulunan imalat atölyesinde üretmektedir. 2005 Yılında faliyete girmiş olan hizmet medikal teknolojinin yeniliklerini takip ederek üretmiş olduğu ürünlerini ilk elden aracı olmadan en hesaplı olarak kullanıcıya ulaştırmak içinwww.tekerleklisandaley.info web adresini faliyete geçirerek ürünlerinin toptan ve parakende olarak online sipariş verilebilmesine olanak sağladı.
Hizmet medikal tekerlekli sandalye ,üretimini yapmakta olduğu ürünlerin standart olarak ve müşteri taleplerine göre kilo boy gibi olguları baz alarak özel üretim tekerlekli sandalye iamalatı yapmaktadır. Hizmet medikalin tüketiciler için kurmuş olduğu bu web sitesinde görmüş olduğunuz tüm ürünlerin bireir aynısını istemiş olduğunuz özelliklere göre ialatının siparişini vermeniz mümkün. Aynı zamanda Hizmet medikal tekerlekli sandalyeürünlerinin tümünü ülkemizin tüm bölgelerine ücretsiz kargo ile gönderi yapabilmektedir.

Hizmet Medikal Tekerlekli Sandalye

2005 Yılında İstanbul Güngören'de Kurulan Firmamız, %100 Yerli Malzeme Kullanarak Tekerlekli Sandelye Üreten Tek Firmadır.Firmamız müşterilerinin ihtiyaçlarına göre özel üretim ve kendine özgü 13 farklı model Tekerlekli Sandalye üretimi yapmaktadır. üretimini yapmakta olduğu ürünleri,tüm türkiye ve yurtdışında bir çok bölgeye göndermektedir. 
Tüm Türkiye'nin, Aracısız Bölge Bayii ,Satış Bayii Aracısı Olmadan, En Ucuz Fiyata En Kaliteli Tekerlekli Sandalye Sahibi Olması İçin Hizmet Medikal Tekerleklisandalye.info İnternet Sitesini Hizmete Açmıştır.
Hizmet Medikal'i diğer Tekerlekli Sandalye firmalarından ayıran en önemli özellik ürünün tasarım aşamasından müşteriye Gönderilmesine kadar tüm süreçleri bizzat kendisinin yürütmesi, bayilik sistemiyle değil, Online Sipariş sistemiyle çalışmasıdır.
Hizmet Medikal Müşterilerinin değişen ihtiyaçlarının farkında olarak, öncü ve yaratıcı çözümler sunmaktadır.
Daima iyiyi ve yeniyi yakalamak, geleceğe dönük bakış açımızla her zaman beklentileri aşarak yeni standartlar oluşturmaktayız
Modern yaşam standartlarına değer katan, onları farklı kılan ürün ve hizmetler tasarlayıp sunmaktayız
Müşteriye güven veren, kalite, hız ve prensiplerine bağlı, etik değerle

Yorumlar