CSS3 ile Animasyon Efektleri Oluşturma


CSS3 etkili ve ustalıkla korku animasyonlar oluşturmak için de kullanılabilir.Şimdi kendi sitenize entegre bazı hileler birleştirmek için animasyon kitleri ile Flash veya zahmet öğrenmek gerekmez. JavaScript ve jQuery yardımıyla CSS3, web sitenizin kalitesini artırmak serin animasyon efektleri oluşturmanıza yardımcı olur. Bu nedenle, sadece web düzeni biçimlendirme için CSS kullanarak durdurmak ama şimdi bazı heyecan verici bir çalışma içine almak!

JQuery kullanarak CSS3 Clock

Saat tik ve ikinci eli kılan basit bir animasyon dönüşümlü olarak adlandırılan bir temel CSS3 özelliği kullanılarak yapılabilir. Bu temel özellik, JavaScript çerçeveleri (jQuery) ile kombine edildiğinde, animasyon oldukça kolay yapılabilir.

Analog Saat

Ancak Chrome, Safari, Opera, Safari ve Internet Explorer üzerinde çalıştırılabilir başka bir saat. Bu saat işi yapmak için, dört görüntü üç şeffaf eller (saniye, dakika ve saat için), bir saat yüz, oluşturulur. Elin rotasyon iki webkit belirli CSS özelliklerini-webkit-geçiş ve webkit-dönüşüm ile mümkün olmaktadır.

Spotlight Gölge Oyuncular

CSS3 text-shadow özelliğini kullanarak, Spotlight Gölge Oyuncular Safari, Chrome, Firefox 3.5 ve Opera üzerinde çalışan basit bir animasyon. Bir PNG dosyasını bir spot oluşturmak için kullanılan ve JavaScript metin-gölge tipi güncellemek için kullanılır. Fare kutu üzerinde hareket ettirildiğinde, spot etki açıkça görülebilmektedir.

CSS3 ile oluşturulmuş Düğmeler

Sosyal medya düğmeleri ve diğer serin düğmeleri herhangi bir dinamik web sitesinin bir parçası vardır. Böyle geçişlerini, gölgeler vb gibi özellikleri kullanarak, serin düğmeleri Photoshop kullanmadan oluşturulabilir.

CSS3 ile Sözcükler Döner

Bu bir tipografik etkisi kullanan başka serin bir özelliktir. Bir cümlede belirli kelime metne gerekli animasyon vererek CSS3 kullanılarak kodlanmıştır.

Ok tuşları kullanarak döndürür 3D Cube

Ok tuşlarını taşındığında döndürebilirsiniz bir küp. İlginç, değil mi? Bu animasyon hile biraz deli ama çok etkili çağrılabilir. Java basılmasını algılamak için kullanılan ve sezgisel buna küp taşımak edilir.

CSS3 ile Renkli derecelendirme sistemi

Her bir daire farklı bir renge sahiptir ve bu fare dolaştı olduğunda, etki görülebilir bir derecelendirme sistemi. CSS jQuery olayları işlemek için kullanılır, ancak yuvarlak köşeler özelliklerini tanımlamak için kullanılır.

Otomatik Kaydırma Paralaks

Birden çok arka plan görüntüleri webkit-geçiş özelliği ile birlikte, tek bir eleman üzerinde kullanıldığında, paralaks animasyon oluşturulur. Java bu animasyon oluşturmak için kullanılmaz.

Bokeh Etkileri

Renk, boyut ve konumu ile Randomness size Bokeh efekti elde etmenize yardımcı olur. Bokeh 'bulanıklık' anlamına fotografik terimdir. Bu efekti oluşturmak için jQuery yardım almak zorunda.

Filtre Efektleri CSS3

Bir görüntüyü portföyü oluşturmak ve fare üzerine süpürdü zaman görüntüyü vurgulamak için kullanabilirsiniz. Bu animasyon hile belirli bir tipteki öğelerin durumları arasında geçiş yapar.

Matris

Eğer isim halkaları bir çan düşünüyorsanız, size doğru üzerinde patlama vardır! Evet, bu animasyon filmi 'Matrix' bir andırır. Bu animasyon çalışmaları yapmak Gecelik WebKit kullanmak zorunda.

Resim Galerisi

Sitenizde bir fotoğraf kolaj ve tüm resimlerin eşit derecede önem elde etmelerini sağlamak istiyorsanız, kullanıcıları büyütmek ve bu konuda ek bilgi almak sağlayacak bazı temel animasyon oluşturmak için CSS3 kullanabilirsiniz.

Sayfa Geçişleri

Birçok animasyonlar görüntü geçişleri söz ama bu animasyon efekti sayfa geçişi üzerinde çalışır. Geçiş pürüzsüz ve çekici ve büyük ölçüde kullanılabilir.

Tornalama Coke Can

Bir serin animasyon varsa, bu kesinlikle olmasıdır. Kok kaydırma ve kullanılan etkisi CSS Kağıt Kuş etkisi denir kullanılarak açılabilir olabilir.

Kare-Kare Animasyon

Kare-kare animasyon oynatmak için resmin üzerine tıklamanız gerekir. Hızlı tıklatın iyi Göreceksiniz animasyon ve tersi. Alternatif olarak, bazı tarayıcılar da animasyonu oynatmak için resmin üzerine fareyi sağlar.

Isocube

Diğer bir tarafta ve HTML düğmeleri görüntüler yükleyebilirsiniz bir 3D animasyon hile.

CSS3 Akordeon

Bu biz birkaç web siteleri rastlamak ortak bir animasyon. Akordeon etki arzu edilen sonuçları elde etmek için CSS kullanılır.

HTML5 ve CSS3 ile Audio Player

Bir yardımcı olarak değil çok bir animasyon, bir ses klibi ekleme birçok avantajı vardır. MediaElement.js bu etkiyi yaratmak için CSS3 ve HTML5 ile birlikte kullanılır.

3D Meninas

Bu animasyon pseudo-3D/parallax bir etki yapar, ve yenilikçi çeşitli şekillerde kullanılabilir. JavaScript veya Flash kullanılmaz ve kodlama CSS3 ve HTML yapılır.

Into One 7 JavaScript efekti

Bu seferde yedi animasyonlar veren bir etkidir. Blok, zonklayan blok, dönmeye, genişletmek, itelemek, sıçrama ve akordeon Fade yedi etkileri vardır.

Yorumlar