Google Sıralaması

İnternet'de Aradığımız Bilgiye en kısayoldan ulaşmak için,Genellikle arama motorlarını kullanmaktayız.Ülkemizde arama motoru olarak kullanılan Yahoo , Bing ,Yandex ve Google İsimli arama motorları Kullanılmaktadır. Arama Motorları İçerisinde en çok kullanılan pazarın hakimi ise şüpesiz google : buna istinaden webmaster ve seo işi ile ilgilen kişiler tasarımını yapmış oldukları veya çalıştıkları şirketlerin web sitelerini Google sıralamasında üst sıralara çıkarmak için elinden gelen tüm gayreti göstermektedirler.

Google bilinen 22000 Mühendis ile sürekli geliştirilen bir arama motoru servisi olduğundan ve en taze ve en doğru bilgiyi kullanıcılara en hızlı biçimde sunabilmek için daima yeni algoritmalar üretip bu algoritmaları geliştirmektedir. Bu algoritmları dünyadaçözebilen ne bir webmaster nede bir seo uzmanına raslamak mümkün diyildir. bu algoritmalar google şirketinin sırlarıdır. fakat google webmaster olan kişilere sitelerini aramotorlarına daha uyumlu hale getirmeleri için webmaster tools adında bir palel kullanmalarını ve sitelerini bu panelden goole uyumlu hale getirmelerine imkan sunmuştur. ayrıca google blogger sayfasından çeşitli yenilikler hakkında duyurular yaparak webmaster olan kişilere tiyolar vermektedir.

Google sıralamasını etkileyebilmek için sürekli çalışan seo danışmanları sıralamada web sitelerini üst sıralara taşıyabilmek için yaptıkları tek işi ise deneme yanılma yöntemidir.Yani banclik,içerik ve düzenleme gibi site içi ve site dışı yapılması gereken işleri yaparak sitelerinin google sıralamasındaki yerini sürekli takip edip analizler yapıp listede başarı elde edilen yöntemler ile seo yapmaktır.

Şimdi sizlere altın değerinde deneme yanılma yöntemi ile farkına varılmış bir sıralamada üstlre çıkabikmenin förmülünü veriyorum.bunu yapmada acele edinki diger kişiler sizden önce yapması halinde sizin işiniz zorlaşacaktır.Formul Google Rehber . Google+ Plus Hesabı Açıp firmanıza buradan bir sayfa oluşturup ve ardından firmanıza ayit adresinizi google rehbere kaydetmeniz,sitenizi bölgesel ve anahtar kelimenizde  ilk sayfada çıkaracaktır.

Yorumlar