İnternetten Para Kazan

Birçok kişi az sermaye ile para kazanabileceği , veya ekstra para kazanabileceği işler aramaktadır.Arayışa girenler için,en avantajı yollardan biriside İNTERNET mecrasıdır. fakat internet kullanan kişiler genellikle,aradığı bilgiye ılaşmak,haber okumak,sosyal sitelerde sörf yapmak,oyun oynamak vs. birçok para kazandırmıyan sadece aylık internet faturası bize ödeten yönünü kullanmaktadır.

Zaman değişti. Artık devir internetten alışveriş devri. Seçenek çok ve kıyaslama imkânına sahipsiniz. 

İnternet Para Kazanmak için bir işiniz varsa bu işinizi mutlaka internet ortamına taşınız,yani satışını yapmış olduğunuz bir ürün veya ürünler varsa bunlar için sattığınız ürün ile alakalı bir isimde (bu çok önemli )bir çok firma kendi ismini kullanmakta fakat internet kullanıcıları ürünün ismini yazarak aramakta yani başlarken ters köşeye yatmamak için satşışını yapacağınız ürünün ismi ile bir site kurarak,ürünlerinizi internet sitenzden satışa alın ürün fiyatı belirtirken ürünü alacak kişiye ulaştıracak kargo bedelini,kdv bedelini mutlaka ürün fiyatına ekliyerek ürün fiyatlandırması yapın. bu işlemlerin ardından sitenizdeki ürünleri sahibinden.com,gittigidiyor.com,sanalpazar.com vs. birçok sanalmağazar açarak tanıtın.ve google adwors reklamları ile sitenizin ziyaretci trafiğini arttırın bunun için bir bütçe günlük 10 tl gibi bir rakam ile bunu yapabilirsiniz. yani şimdi aklınıza bir çok soru takıldı dimi şimdi aardan bunları cevaplıyalım.

internet sitesini nasıl kurabilirim hiçbir teknik bilgiye sahip diyilim ?

İnternet sitesi kurmak için teknik bilgiye ihtiyacınız yok şöyleki yurdum yazılım gibi hazır internet paketi satan birçok firma bulunmaktadır. bu sitelere isim (domain) yayınlama ücreti ve hazır yönetm paneli dahil yıılık ortalama (75 tl ) ödiyerek sahip olabilirsiniz. yanlız bu sitelerde online ödeme almanız paypal hesabı ile mümkündür.

PAYPAL HESABI NEDİR ?
Paypal, kredi kartı kullanmadan, internet üzerinden güvenli alışveriş yapmanızı ya da istediğiniz kişiye sadece bir e-posta adresi aracılığıyla para yollayabilmenizi sağlayan, bir nevi online bankacılık sistemidir.

Sanal mağaza açmak için ne yapmam gerekli ve nasıl yapabilirim 

Sanalmağaza açmak için siteye üye olmak ve maza üyelik bedelini ödemeniz yeterlidir. buradan yapmış olduğunuz satışlar belli bir komisyon ile site hesabından sizin banka hesabınıza aktarılmaktadır.




AdWords Nedir, Ne işe yarar, nasıl kullanılır ?





Seo Nedir (ARAMA MOTORU OPTİMİZESİ )


konu çok geniş ve kapsamlı olduğundan sizlere şimdilik  işi olan ve işini internet ortamına taşıyarak para kazanma konusunda ufak bir hatırlatma ile konuyu tamamlıyorum ileri zamanlarda konuyu genişleterek ürün diyil işi hizmet olan kişilerin internet den para kazanmasını veya çalışmıyan kişilerin nasıl kazanabileceğini anlatmaya çalışıcağım. şimdilik interneti azda olsa paraya yönelik kullanmanızda araştırma yaparken sizlere üç başlığı araştırmanızı önerdim. e ticaret,seo,adwors  bu konuları iyice araştırmanız bu yola başlarken işinize çok yarıcaktır. emin olabilirsiniz. 

Yorumlar