E-ticaret ve satış Kanalları 2

Sahibinden.com

Ürün ve hizmet satışı yapan firmaların, mutlaka yeralması gereken Sahibinden.com ,Türkiye’nin en çok ziyaret edilen ilan sitesidir. Sahibinden.com’a  isterseniz  sizi aramaları için için ilan eklebilir,istersenizde Get (Güvenli ödeme sistemi) online ödeme sistemini kullanarak ilanı ekliyebilirsiniz.


Sahibinden.com‘da Sanal Mağaza  açmak Ücretlimidir?

Sahibinden.com‘da Sanal Mağaza  açmak Ücretlidir. Sanal Mağaza  Açmanın firmalara sağladığı önemli avantajlar bulunmaktadır,en önemli avantajı İlan verdiğinizde ilan onayl süresi olmadan hemen yayına alınmasıdır.ilan vermede sınırsız ilan verme avantajı ,ilanlarınızın daha belirgin olması için aldığınız dopinglerde % oranında küçük indirimlerinizin olması gibi bir çok avantajı bulunmaktadır.

Sahibinden.com Sanal mağaza paketleri

Sanal mağaza paketleri 2 farklı seçenekde ve 7 farklı katagoride sunulmaktadır.sanal mağazanızı ister temel sanal mağaza,istersenizde süper mağaza olarak ürün katagorinize göre 6 aylık veya 1 yıllık olarak satın alabilirsiniz. (alışveriş katagorisinde mağaza satın aldığınızda ,emlak ilanı verememektesiniz) Yeni sanal mağaza yönetmeliğine göre  artık Sanal mağaza açabilmeniz için,işyerinizin vergi levhası olmalı ve sahibinden.com tarafından vergi levhanız onaylanması gerekmektedir.

Sahibinden.com‘a ilan vermek

Sahibinden.com’a mağaza açarak veya açmadan ilan verebilirsiniz. Sahibinden.com’a mağaza sahibi olmadan ilan vediğinizde, ilanınız  Sahibinden.com  tarafından onay sürecine girmekte ve 6 saat içerisinde incelenerek ,onay veya ret cevabı  verilmektedir.Mağaza sahibi olduğunuzda ilanlarınız direk onaylanmakadır.

Sahibinden.com komisyon oranları

Sahibinden.com ‘da ( GET ) Güvenli  ödeme sistemini kullanarak yapmış olduğuz satışlarda komisyon oranı ,taksit oranına bağlı olarak alınmaktadır,ÖRNEĞİN : 3 Aylık taksit % 6 oranında , 6 Aylık taksit olduğunda % 9 oranında 12 Aylık taksit olduğunda % 12 oranı komisyon kesintisi yapılmaktadır.

Sahibinden.com’da Bolca satış yapabilneniz için 4 Tavsiye

Sahibinden.com’da ilanlarınızı en doğru katagoride yayınlayınız.
İlanınız ile ilgili katagoride mutlaka, aylık olarak üst sıradayım dopingi alınız.
Ürün veya hizmetinizi en ince datayına varıncaya kadar ürün detaylarında anlatınız.
Ürün veya hizmetleriniz ile ilgili gerçek firmanıza ayit resimler kullanınız.


Sahibinden.com  Site analizi

1.            ·         Google PageRank:5
2.            ·         Alexa Dünya Sıralaması:478
3.            ·         Alexa Ülke Sıralaması:9

4.            ·         Dmoz Kaydı: VAR

Yorumlar