E-ticaret ve satış Kanalları 3

Sanalpazar.com

Ürün ve hizmet satışı yapan Firmalar ile Müşterileri  Buluşturan İlan sitesi , "Sanalpazar.com , ilan siteleri arasında en iyiler arasında yerini almış durumda. 

 Gold&Metro Grup'un çatısı altında hizmet veren Sanalpazar.com, herkez tarafından bilinen ve itibar edilen bir ilan sitesidir." Sanalpazar.com , Müsterilerine çok avantajlı ödeme seçenekleri sunmanın yanısıra,ilan veren firma sahiplerine'de ücretsiz birçok hizmet sunmaktadır.



Sanalpazar.com ‘da Dükan  açmak Ücretlimidir?

Sanalpazar.com’da dükkan açmak ücretsizdir.aynı zamanda ücretsiz olarak açmış olduğunuz dükkanda sınırsız ilan girişi yapabilirsiniz.açmış olduğunuz ücretsiz dükkan 30 gün yayında kalmaktadır. Sanalpazar.com'da,açmış olduğunuz dükkanın süresi dolduğunda süre uzatma işleminizide ücretsiz olarak yapabilirsiniz.

Sanalpazar.com PRO DÜKKAN

Sanalpazar.com’da ücretli pro dükkan seçeneğide bulunmakatdır.Pro dükkan fiyatları 

  • 1 Aylık 50 TL
  • 3 Aylık 145 TL
  • 6 Aylık 280 TL
  • 12 Aylık 550 TL
Pro dükkan avantaşları nelerdir.

Dükkanlarınızı sanalpazar.com anasayfasında ve kategori sayfalarında gösterebilme fırsatı! Alıcılarınızın sizinle pazarlık etmesine izin verin, satışlarınızı artırın! Havale/EFT ve Posta Çeki' ile ödemeyi kabul edin, kredi kartı kullanmayan alıcılar sizi tercih etsin! Kartvizit : ad soyad ,telefon internet adresi ,e –posta gibi iletişim bilgileri. 'Özel Web Adresi' (subdomain) Ürünlerinizin fiyatını $, € olarak belirleyebilirsiniz.Dükkan sms haber, Bu sayılan hizmetlerden pro dükkan sahibi ücretsiz yararlanmaktadır.



 Sanalpazar.com’da ilan vermek

Sanalpazar.com’da ilan vermek ücretsizdir. Ücretsiz olarak üye olup,ister bireysel ister kurumsal olarak ücretsiz ilan verebilirsiniz. ayrıca ilanınızın çok kişi tarafından görünmesi için, " Sanalpazar.com Reklam paketi alarak,Google,adnet,yhoo.com,cimri,ucuzcu,yenimedya reklam ajansına bağlı sitelerde reklamınızı yayınlatabilirsiniz. Sanalpazar.com’da bulunan reklam paketleri 100,250,500 tl gibi paketler halinde satılmakta ve reklam metni düzenlemesi sizin tarafınızdan düzenlenmektedir. Sanalpazar.com’da reklam hesabım bölümünden reklam hareketlerinizi raporlamanızda mümkündür.

Sanalpazar.com komisyon oranları

Sanalpazar.com komisyon oranları, popüler olan diğer sitelere göre daha ucuzdur.diğer bir çok sitede %10 olan komisyon oranı Sanalpazar.com’da %5 dir.ürününüzü satın alan müşteriniz hangi kartla ,kaç taksit ile alırsa alsın sizin ödiyeceğiniz komisyon oranı değişmemektedir.

Sanalpazar.com'da  Bolca satış yapabilneniz için 4 Tavsiye
Sanalpazar.com'da mutlaka mağaza sahibi olarak , (Mümkünse "pro dükkan" sahibi olup ) kurumsal kimliğinizi firmanızı müşterilerinize anlatarak firmamızın güvenilirliğini aktarınız.
İlanlarınlarınızın başlığı çok uzun yazmayınız ve firmanızın diyil ürününüzün ismini modeli ile birlikde ilan başlığınızda abartısız tam olarak belirtiniz.
Firmanızın ürün veya hizmetlerinin mutlaka tamamını mağazanıza koyarak Sanalpazar.com’da mümkün olduğunca çok çeşitlilikle müşterilerinize hitap ediniz.
İlan resimleri,ilan detayları bölümlerine çok önem gösterek düzenleyiniz.önelikle kendinizi müşteri yerine koyarak ilan düzenlemenizi değerlendiriniz ve ardından yayınlaynız.

Sanalpazar.com Online  "chet"

Büyük firma sahipleri'nin müşteri hizmetleri departmanını için ek yük getirsede "Sanalpazar.com'chet sistemi ile müşterilerinizin ürünleriniz hakkında sorularına online anında yanıt verebilir, ve müşterilerinizle direk iletişim sağlıyarak firmanızı, tanıtıp ürünlerinizi daha hızlı satabilirsiniz. 
Sanalpazar.com Site analizi

1.            ·         Google PageRank: 4
2.            ·         Alexa Dünya Sıralaması: 6527
3.            ·         Alexa Ülke Sıralaması: 105
4.            ·         Dmoz Kaydı: VAR

Yorumlar

  1. Kısa zamanda türkçe öğrenmeniz dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen katışıyorum size, aklımdakileri hızlı yazmak için vede çok az ima kuralı bildiğim için böyle yazılar çıkıyor . ama tavsiyeniz için teşekkür ederim okuyucuların göz zefkini bozmamak ve konuyu enine boyuna anlayabilmeleri için türkçe öğrenme işine giricem

      Sil

Yorum Gönder