Banyodaki Küvet Markanız süper Duşakabin

Banyodaki Küvet Markanız: süper Duşakabin

Süper Duşakabin firması olarak, en sağlam ve kaliteli küvet üretimi yapmaktayız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre farklı küvet modelleri ve çeşitleriyle her ihtiyaca cevap verebilen yapımızla, Türkiye’nin her noktasına kargo hizmetiyle kaliteli ve sağlıklı küvetlerin teslimini yapmaktayız. Söz konusu küvet üretimlerinde en son teknolojik  işlemleri kullanılmakta, sağlıklı bir üretim süreci yaşanmaktadır.
Dikdörtgen küvet
Banyoların olmazsa olmaz ihtiyaçlarından biri haline gelen küvetler, eğer özel bir şekilde tasarlanmazsalar sağlıksız bir ortamın oluşmasında başı çekerler. Kirleri biriktiren ve tutan bir küvet modeli, banyodan istenilen amacın sağlanmamasına, hastalıkların söz konusu olmasına sebep olacak mikropların üremesine sebep olur. Bu sebeple süper Duşakabin, dikdörtgen küvet modelinde olduğu gibi, akrilik tabanlı ve panelli küvetler üreterek, önceliğin hijyen, dolayısıyla müşterilerin sağlığı olduğunu teyit etmiştir.
Akrilik küvetin sizlere sağlayacağı fayda
Banyoların hijyen bir küvete ihtiyacı var. Ancak bu temizlik konusunun rafa kaldırılmasını gerektirmiyor. Akrilik küvetlerin temizliğinin çok kolay olması, sağladığı en önemli faydalar arasında. Bu sebeple en çok tercih edilen küvet modeli. Ayrıca insan vücuduyla temas eden bu küvet sıcaklık hissi vermekte, ısı iletkenliği düşük bir özellik göstermektedir. Banyo ortamında ısının değişmesinden akrilik küvetler asla etkilenmezler.

Süper  Duş teknolojisine sahip olarak üretilen küvetlerle banyo keyfinizi daha samimi ve sıcak hale getirin. Sağlıklı, kaliteli ve en çok tercih edilen küvet modelleriyle sizlerin yanınızdayız.

Yorumlar