Müşteri Yorumları

E-Ticaret sitesi olanlar Müşteri yorumlarının nedenli kıymetli olduğu çok iyi bilirler. Müşteri yorumları ürün ve Hizmet satışını yapmakta oldukça yönlendirici olmanın yanı sıra, Birde firmanızın eksikliğini müşteri gözüyle değerlendirip, Eksikliklerin giderilmesinde yol gösterici olarak değerlendirirler.
Olumlu Müşteri yorumları, Genellikle diğer müşterilerin ürün alımında yönlendirici firmaya duyacağı güveni sağlamaktadır.

müşteri Yorumları


Olumlu yorum Örneği

Yerli bir firmanın kaliteye ve kurumsal bir hizmete nasıl hakkıyla yerine getirdiğini gördüm gururlandım lütfen sipariş verin harika bir ürün
Denizli\'nin saygın esnaflarından, güvenle alışveriş yapabilirsiniz. İlginiz için teşekkürler, bol kazançlar..
çok şeker bir satıcı tebrikler şiddetle öneriyorum 

Sorunları Bildiren olumlu Yorum Örneği

kargo ücreti çok fazla geldi
kargo dışında herşey iyiydi bide içinde neden montaj cıvatası yok
Çok teşekkürler heralde paketlemeniz imalattan daha uzun sürmüştür. Öyle güzel paketliydi ki iki saat açamadım ve problemsiz teslim almış oldum. 

Şikayet  yorum Örnekleri

Gönderemediğiniz ürünü burada sergilemeyin ayrıca belirtin göndermediğinizi 6 ay taksitle alıyoruz 6 ay kartımıza iadesini bekliyoruz çok kötü ticaret politikanız .
Türkiye sinirlarina ürün bond edemiyorsan iz neden internette ilan veriyorsunuz insanları boş yere oyaliyorsunuz ama yinede sayisi iptal ettiğiniz için teşekürler
istanbul dışına satışı yokmuş.. ilanı yeterli değil ama iyi bir satıcı müsteri ile ildileniyor.. alışveriş yapmadan önce iletişime geçin...
sözünde durmayan bir satıcı.Ürün tanıtımında ertesi gün kargo diyor ama 3 gün sonra arayıp bir hafta sonra yollayacağını söylüyor.Düşünün bir kere istanbul içi teslim bir haftadan fazla sürecek.Zaman kaybı.Kimseye tavsiye etmem.

Konu özeti ve tavsiyeniz.

Üstte Belirttiğim yorum örnekleri, ürün satışı yapan firmaların Gerçekden almış olduğu 3 farklı yorum türüdür. Alınan beğeni yorumları firmanın daha kolay ürün satmasını sağladığı gibi, almış olduğu olumsuz yorumlar ile firmanın eksikliklerini görmesini de sağlamış durumda.

Tavsiyemiz eğer ürün veya hizmetinize güveniyorsanız , “Ürün fiyatı, paketlemesi, kargo, tahsilat ve müşteri hizmetleri gibi birimlerinizde idealı iseniz bu bu işi çok iyi yapıyoruz diyorsanız sitenizde müşteri yorumlarına mutlaka yer verin. Bu saya de ürünlerinizi hem daha hızlı satar hem de diğer müşteriler nezdinde firmanızın itibarını sergilemiş olursunuz. 

Yazar: ucznokta.com Sosyal Medya Sorumlusu ve site editörü Fatih Tiryaki

Yorumlar