Satış Arttırma Yöntemleri

Yazıyı okumadan önce belirteyim, satış arttırmanın yöntemlerini size anlatmıyor satıyorum.

Alttaki yazımda sizlere web sitesi satışı veya reklam satışı yapmıyorum, ürünlerinizi daha kolay ve zahmetsiz şekilde satmanızı ve verdiğiniz paranın karşılığını fazlası ile almanızı sunuyorum.

Üretimini veya satışını yapmakta olduğunuz ürünleriniz varsa sizlere ürünlerinizi satmak için yardımcı olabilirim. Yaklaşık 10 yıldır internetten satış arttırmanın yoları üzerine çalışmalar yapıyorum ve başardım. Bu Yolda uygulayıp başarı sağladığım satış arttırma yöntemlerini sizin içinde uygulayabilirim. Siz hiçbir işle uğraşmayın sadece satış yapmanın keyfini yaşayın.





Yapacağım hizmetler hakkında bilgiler

Ürünlerinizi satmak için bir internet siteniz varsa sitenizi Belirli anahtar kelimelerde Örneğin (en ucuz Duşakabin ) gibi kelimelerde AramaMotoru Google da ilk sayfada çıkmasını sağlayarak site ziyaretçi sayınızı arttırabilirim.
Ürünleriniz kargo ile alıcısına gönderilebilen bir ürünse online mağazalar (sahibden.com “ gittigidiyor.com “ sanalpazar.com “ n11.com “ ve benzeri diğer sitelerden toplam 15 sanal mağaza açarak ürünlerinizi satmakta işinizi kolaylaştırabilirim.
Firmanızın sosyal medya (facebook “ twitter “instagram ) çalışmasını yaparak site ziyaretçinizi arttırıp kampanyalarınızın her çevrede bilinir olmasını sağlayarak müşteri portföyünü genişletebilirim.

Firmanızı Tanıtmak için yapmakta olacağım hizmetler ve maliyeti

Web sitesi (1 yıllık hosting + domain dahil ) Maliyeti : 500 TL  
  • ·         Site içeriği  gönderildiğinde site düzenlenmesi 10 gün içerisinde tarafımca hazırlamaktadır.

Google’da 1 sayfada çıkarmak Maliyeti 500 TL
Web sitenizi belirtilen kelimede Anahtar kelime yazarak Google’da 1 sayfada sitenize müşterinin ulaşması için hizmetim 

10 sayfa ( seo) uyumlu 400-600 kelime den oluşan yazı hazırlayıp link inşasını kurmak ve bu yazıları 10 farklı web sitesinde tanıtımını yapıp sitenize link ile bağlantısını verip sosyal medyada gerekli tanıtımlarını yaparak ilk sayfada çıkmasını sağlayabilirim. 

Not: tekil kelimeler maliyeti arttırmaktadır. Örneğin “Duşakabin kelimesi maliyeti 3500 TL” ( “Duşakabin fiyatları 1000 TL “) İstanbul da Duşakabin Fiyatları ) 500 TL  Bu vermiş olduğum örnek kelimenin rekabetine göre değişebilmektedir. 500 tl başlangıç bedeli olup çalışmam tekil kelime üzerine oluşmakta olacaktır. Ama 3 lü kelimede garanti veriyorum.

Özetle çalışmam şu şekilde olacaktır. Duşakabin, duşakabin fiyatları ve istabulda duşakabin bunun maliyeti 500 TL dir. 3 lü olan kelimede 1 sayfada çıkma garantilidir.

Firmanız adınıza 10 Farlı sosyal medya sitesinde hesap oluşturmak)  Maliyeti 150 TL
·         Sosyal medya hesaplarınız tarafımca 1 ay boyunca sürekli olarak güncellenecektir.

Video tanıtım 10 adet Maliyeti : 500 TL
  • ·         Firmanızı ve Ürünlerinizi anlatan kaliteli 10 adet video hazırlanması ve bu videoların sosyal medya hesaplarınız ve video siteleri (youtube , vidomo, izlesene, dailiymont)
  • ·         Video açıklamalarında sitenizin link yer alır ve site ziyaretçisi arttırılır.


Sanal Pazar sitelerinde 15 farklı mağaza açılacak ürünleriniz yerleştirilecek ) Maliyeti 1200 TL
  • ·         Mağaza sayısı düşürülerek mağaza açma maliyeti düşürülebilir.
  • ·         Açılmış olan mağaza ilanlarının ön planda olması için ek maliyet oluşmaktadır.
  • ·         Mağaza oluşturma ve ürün yerleştirme işlemi tarafımca yapılmaktadır.

Satış arttırma yöntemleri için Belirtmiş olduğum işlemlerin yapılmasının toplamda maliyeti 2850 TL olarak belirtilmiştir, bu işlemi yapmak için sizden maliyet bedeli haricinde 150 tl olarak işçilik bedeli almaktayım. Yapacak olduğum hizmet 1 ay da tamamlanmaktadır ve tamamlandığında tarafınıza teslim edilmektedir.
150 tl olan işçilik ücreti peşin olarak alınmaktadır, diğer işlemler için ödemenizi her yapılacak olan hizmetin başlanmasında alınmakta ve iş bitiminde rapor edilmektedir.
İşiniz memnuniyet garantili olup beğenilmemesi durumunda paranız iade edilmektedir.

Yorumlar