Google'da ilk Sayfada Olmak Yeterlimi?


Google da anahtar kelime de ilk sırada veya ilk sayfada olmak için tüm site sahipleri çeşitli çalışmalar yapar veya yaptırır. Bu nedenle kendi işini kendi göremeyip başkasına hele de yaptığı işin içeriğini bilmeyen bir başkasına yaptırırsa ne gibi sorunlar olur. Google de üst sıralara çıkmak için sektör ile alakalı ve işi ile alakalı işini anlatan arama yapan kişilerin arayacağı kelimeleri bulup bu kelimelerde arama yapıldığında ilk sayfada çıkmak için tüm kelimelere ayrı ayrı sayfalar yapılır ve bu çalışmalara ek dış bağlantılar sağlanır ve ilk sayfada yer almak bi şekilde başarılır ve hatta iyi bir çalışma ile ilk sayfadaki yeriniz korunur mükemmel yani , ee bundan daha iyi ne olabilir ki diye düşünüyorsan adamın işi bu ve işini hakkıyla da yaptı iş de diyor insansan öyle değilmi!

Aslın değil! Nasıl ya derseniz sorunu öncelikle anlatayım kişi anahtar kelimede arama yaptı ilk sayfada sizin sitenizi buldu fakat içeriği çok zayıf sizi gerçek anlamda anlatmıyor müşterinin isteklerini de karşılamıyorsa Müşteri sizin diğer sayfalarınıza yönelmeden hemen çıkıyor, buda sizin sitenizin hemen çıkma oranını arttırıp ana sayfanız yani sitenizin geneli arama motorunda ilk sayfalarda çıkmak için oldukça fazla zorlanıyor, ve paralı reklam veriyorsanız da alaka düzeyi az olduğundan oldukça gereksiz fazla harcama yapıyorsunuz demektir.


Ayrıca onlarca ziyaretci sitenize girmesine rağmen firmanız gerektiği kadar müşteri elde edemiyor telefonlarınız beklentinizden az çalıyor ise sitenizi gözden geçirmek ve sitenizi düzenleyen kişiye firmanız,ürünleriniz yanı sıra ek işe yarayan bilgiler de sunun ve bütün sayfalarınız hakkında tek tek  görüşüp firmanızı anlatan müşteriyi harekete geçirebilecek öğelerden oluşmasını isteyin. 

Yorumlar