Facebook İle Herkezin Gerçek Yüzü Ortadamı ?

Facebook sayesinde herkezin gerçek yüzü ortadamı bilinmez ama, arkadaşlarınızn tanıdıklarınız ve bir çok dostlarınızın sizin hakkınızda ,çevreniz hakkında,siyasi görüşü hakkında en önemlisi ahlakı ve yaşantısı hakkında oldukça bilgi sahibi olmanıza yardımcı oluyor.

Facebook Ülkesel olaylarda, örneğin (terör ve gezi  olaylarında) ulusal olaylarda örneğin (filistin,suriye,mısır,arakan) siyaset örneğin  (AKP ,silivri  ve kamalizim ) Gibi konularda herkezin safını düşüncesini günlük haber akışı ile öğrenmemizde ve yakın çevremizin ve ülkemizin genel düşüncesi hakkında Facebook oldukça yardımcı olmakta.

Facebook genel olarak bir sosyal medya iletişim aracı ve eski dost arkadaş akraba ile iletişiminde çokça işimize yarıyan bir sosyal medya aracı olmasının yanında birde bu türden faydaları var olduğu kanatindeyim. bu konu nerden çıktı ne alaka diyebilir birçok kişi fakat son günlerde mısır'da ve suriye'de  yaşanan olayara  insanların yaklaşımı oldukça etkilici oldupundan yazma ihtiyacı duydum . şöyleki ,Rabiatul Adeviyye isminin başındaki "Rabia" kelimesi Arapça, dördüncü ve dört anlamına gelen işarete bazı kendini bilmez ahlaksızlar Takunya çok çirkin bir işaretle bu amlemi g... nüz uydurmayın diye bir karşım anlemi g...tünden çıkarmış . bu sayfayı facebook yönetimine şikayet etmek istiyen olursa diye linkini paylaştım .

ayrıca birde yakından tanıdığım bazı dostlarımın bu gibi olan kişilere destek olması nedenli vicdan yoksunu olduklarını tanımama facebook sayesinde öğrenmem bu konuya yazmamda en etkili olan oldu.

Yorumlar