IPhone Apps için 20 Web Tasarım


IPhone Apps için 20 Web Tasarımcılar ve Geliştiriciler Inspire


iPhone tasarımcıları ve geliştiricileri iPhone Apps için kendilerini ilham bazı yararlı kaynak ihtiyacı var. Bu web siteleri var vitrin bazı güzel idam iPhone uygulamaları içerir. Bu listedeki web sitelerinden, hava uygulamaları, video uygulamaları, fotoğraf uygulamaları ve daha fazlası için bazı yararlı Apps alabilirsiniz. Yani bu web sitelerinde bir tur atın ve sizin arzu iPhone Apps almak eminim.

Televizyon

, Keşfetmek kayıt ve sanatsal bir büküm ve ezgileri ile video paylaşmak tamamen yeni bir yolu.

Hipstamatic

Hipstamatic, IncrediBooth, ve iPhone için SwankoLab ve iPad için Snap dergisi dahil teklifleri çeşitli sayesinde, Hipstamatic kendi iç sanatçı girmeleri ve yaratıcılık geri bir ağ geçidi olarak fotoğraf kullanmak için onun toplum teşvik eder.

Wthr Uygulaması

Bir basit, daha güzel Hava Uygulaması

Meernotes

Eğer eski okul dizüstü hissediyorum özlüyor musun? Eğer öyleyse, Meernotes seveceksiniz! İnanılmaz retro ve inanılmaz tasarlanmış, Meernotes, sizin dikkat çekici notlar, mistik ifadelerin akademik eğlenceleri, romantik Reveries veya dünyayı değiştirecek şık roman ifade etmek için mükemmel bir ideal yol arkadaşı olacak.

Cloudee

IPhone video yakalamak için her zamankinden daha kolay hale getirir, ancak alanı tükenmeye kadar çoğu durumda bu videolar sadece telefon üzerinde oturmak. Sizin videolar daha iyisini hak ediyor. Cloudee size boş alan azalıyor veya onları kaybetme konusunda endişelenmenize gerek asla bu anılar tümü için sınırsız depolama sağlar.

Hava Neue

Yalnızca istediğiniz bilgileri gösteren bir minimalist hava app.

Brewster

Tüm bunların son detayları bilmek ve herkesi bir araya getirin. Çabuk iletişim bilgileri, istihdam hizmetleri arasında karşılıklı bağlantıları ve daha fazlasına erişmek.

Pilot Pro

Pilot Pro Web, iPhone, iPad ve iPod Touch üzerinde kullanılabilir. Eğer herhangi bir yerde kullanabilirsiniz, böylece bulut ile senkronize kalır.

Kovan

Satış fırsatlarını yönetmek için en hızlı, en kolay yolu keşfedin. Hive satış profesyonelleri nerede olurlarsa olsunlar her dokunma az fırsatlar güncellemek yardımcı olmak için tasarlanmış ilk kez içeriksel mobil satış uygulaması vardır. Sync güncellemelerini sorunsuz Salesforce veya tek başına bir CRM olarak kullanılmak Hive.

iA Writer

iA Writer App Store uygulaması yazarken tek noktaya odaklı bir sayıdır. Bu metinde klavye ve zihninizi ellerini tutmak sağlar.

Hipvite

Hipvite hızlı mikro meetups oluşturmak ve arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla paylaşmak için yardımcı olur.

Avokado

Avokado hayatınızdaki en önemli kişi ile bağlı kalmak için en iyi yoldur.

Daire

Arkadaşlar ve Ağlar yakın olduğunda her zaman biliyorum.

Flipagram

4 kolay adımda, arkadaşlar, aile ve sosyal ağ ile paylaşmak için video slayt büyüleyici, eğlenceli içine Instagram fotoğrafları çevirmek!

Transit Uygulaması

Hayır daha derin listelerde gezinmek ya da durma kodlarını girerek. Transit sizin konumunuza uygun olan bilgileri göstererek basit commuting yapar.

Just Landed

Mükemmel bir arkadaştır Eğer havaalanından arkadaşlar ve aile pick up yardımcı olmak için - Tam zamanında.

Analytiks

Google Analytics istatistikleri neredeyse gerçek zamanlı olarak iPhone için web analitiği anlamak güzel, kolay dönüştü.Sizin infographic oluşturun. Facebook, Twitter ve Arama trafiği izleyin.

GABI

Gabi Facebook, kendiniz ve arkadaşlarınız hakkında bilmek istediğiniz her şeyi cevaplıyor. O kim, vb sizin gruplara ait olduğunu, kimin bu hafta en popüler paylaşılan içeriği, bekar gibi şeyler söyler

invy

Arkadaşlar ve aile ile bir tarih almak için en kolay yolu.

Işaret

Iş, yaşam ve önemsediğiniz günlük olayları takip edin. Cue gün akıllı bir anlık içine, e-posta, rehber ve ajanda gibi size bağlı hesaplar döner. Cue yüzeylerin doğru zamanda doğru bilgileri, bu yüzden her zaman bir adım önde olacak.

Yorumlar