Joomla Templates


Bugün Zengin Yüksek Kalite Ücretsiz ve Premium Joomla Templates hakkında bir şeyler paylaşmak için gidiyorum.Joomla World Wide Web (WWW) ve intranet üzerinde içerik yayımlamak için açık kaynak CMS sistemi biridir.Günümüzde, Joomla büyük iş web siteleri için küçük bir çok büyük ölçüde doğru kullanılır. Bir kullanıcı ürünü satmak için gidiyor ise, ilk onlar joomla, magento (veya) wordpress vb Sonra sadece onlar Piyasa üzerinde satış yapabilirsiniz gibi CMS bir site geliştirmek zorunda.
Joomla daha web siteleri ve güçlü çevrimiçi web uygulamaları oluşturmaya sağlar CMS kazanan Ödülü biridir. Ben çarpıcı bir tasarıma sahip şablonları, renkli şablonlar, mükemmel özellikler ve benzeri hakkında bilmek geldi, ben bu yazı size bu şablonları paylaşmak istedik.
YÜKSEK KALİTE ÜCRETSİZ VE PREMIUM JOOMLA TEMPLATES bir göz ve web sitesi ile bir saniye hissediyorum.

PREMIUM JOOMLA TEMPLATES

SİZ TEMA

SİZ TEMA joomla video paylaşım portalı biridir. Web siteniz için şablon gibi - Bu, bir Youtube oluşturmanıza olanak sağlar. Bu video şablonu inanılmaz yaratıcı, kullanıcı dostu ve You Tube gibi tam Joomla Video Paylaşım portalı çıkarmak HDVideoShare uzantısı dahil etmek en iyi verir.

JOOMLA İÇİN AMMON ŞABLONU

Bu şablonlar olarak, portal Çerçeve kullanılan ve kullanımı çok basit ve güçlü olur. Sürgü 12 farklı türde bu şablonu kullanılmıştır. 21 Özel modüller bu şablon için oluşturulan özel. Yüklemek için Hızlı ve kolay gezinebilirsiniz.

GENESIS

Bu İş ve Portföy Joomla şablonu biridir. Genesis Tüm Profesyonel web siteleri için uygun bir modern web 2.0 Joomla şablonu nedir. Bu şablon, altı renk varyasyonları ile birlikte gelir.

Frontline - TEMİZ BİR PROFESYONEL JOOMLA TEMPLATE

Frontline iyi bir kurumsal, iş, kişisel web sitesi, blog veya web sitelerinin her türlü için uygundur ve temiz bir profesyonel Joomla şablonu nedir. Çok iyi tasarlanmış ve esnek hafif ve hızlı olması.

PHOTOFOLIO

Photofolio çekici tasarımlı fotoğraf teması ile joomla şablon biridir. Bu joomla 2.5 şablon özellikle fotoğrafçılar adamıştır.

BENSROBEN - DUYARLI JOOMLA TEMPLATE

Çok iyi tasarlanmış Bensroben bir akıllı, temiz, duyarlı ve süper esnek şablonu joomla. Bu düzgün bir blog (veya) portföy web sitesinde çalışmalarını sergilemek isteyen tüm kullanıcılar için uygundur. Animasyon efektleri ziyaretçiler joomla templates ile yeni bir deneyim verecektir.

ÜSTÜNLÜĞÜ - PREMIUM JOOMLA TEMPLATE

Supermacy Joomla 1.7 için modern bir prim şablonu + 2.5 tema ve çok akılda yaratıcı veya iş ile iyi tasarlanmış. Tüm diğer yaratıcı, portföy ve bloglar için uygundur.

NARENCİYE - JOOMLA TEMPLATE

Narenciye Kültür şablonu gıda ile ilgili kurulması için ideal bir tema. Mükemmel demo ile Benzersiz özellikler.Yüklemek kurmak Hızlı ve kolay.

ROYAL PALACE

Kraliyet Sarayı şablonu joomla çok kraliyet olduğunu. Karanlık ve iyi tasarlanmış bir profesyonel şablon, çok özel bir tema biridir. Kullanıcılar bu bilgileri, ilgili otel ve diğer ilgili iş web siteleri kullanabilirsiniz.

JOOMLA İÇİN AEON fütüristik ŞABLONU

Çeşitli grafik için çeşitli uzantıları ve PSD kaynakları ile Joomla 2.5 için GERÇEK QUICKSTART Yükleme Paketi ile birlikte en iyi şablon biridir.

DEVELOP

Geliştirin tema kolayca ürünleri ve hizmetleri sunabilmemiz şablon biridir. 2.5.6 - 2.5.0 O ile uyumludur

ÜCRETSİZ JOOMLA TEMPLATES

VIDEO PLUS

Video Plus Free Joomla Template biridir ve bir video paylaşım sitesi oluşturmak için uygundur. Bu tema HDVIDEOSHARE komut dosyası gerektirir. Bu CSS Tabanlı% 100 Tablosuz tasarım. Kullanıcı dostu arayüzü ile zarif tasarım.

TASARIM KANVAS

Tasarım Tuval yeni bir çağ için ücretsiz Joomla Template biridir. Bu şablonda, özelliklere 6 düzeni seçenekleri mümkündür 2 stil seçenekleri (açık veya koyu), 3 sütun gelmektedir. Logo tabanlı metin veya resim olabilir. Sen şablon parametreleri ve çok daha fazlası ile kendi özel CSS (veya) Özel kod ekleyebilirsiniz.

FRONTENA

Frontena joomla 1.6 ve joomla 1.7 uyumlu güzel bir tema biridir. Bu XML tabanlı çoklu etkisi flaş başlığı (60 + geçiş) ile Çoklu renk temaları vardır. Yüklemek için hızlı ve kullanımı çok kolay.

GRANDIOSE

Grandiose Basit Izgara Çerçeve üzerine inşa edilmiş bir çok amaçlı şablon. Bu Çok seviyeli "Elastik" menüsünde inşa edilmiştir ve özellikleri ve özelleştirmek için kolay ile doludur. Bu 5 Modül Styles ile ayarlanabilir bir genişliğe sahiptir.

Parasız

Gratis Basit Izgara Framework üzerine kurulu çok amaçlı şablon. Bu özellikleri ve özelleştirmek için kolay ile doludur.

Senaryo

Komut cufon yerleşik K2 kullanarak stilize multi-use/personal/blog şablondur. Kolaylıkla istediğiniz bir görünüm elde edebilirsiniz böylece bu şablon inşa hediyeler bir sürü vardır.

MÜKEMMEL PRO

Mükemmel Pro herhangi bir iş / kurumsal web sitesi uyum konusunda ustalıkla yürütülen çekici bir Free Joomla Template olduğunu. Kolayca şablonu düzenini değiştirebilirsiniz. Böyle IE7 +, Forefox, Safari, Chrome, vb gibi tüm büyük tarayıcıları ile uyumlu

BLOQ

Bloq nihai tasarım ile bir Serbest GPL Joomla Izgara Tempalate olduğunu. Bu şablon, hızlı kurulum ve kullanımı kolay olan her şeyi içerir. JP Izgara Düzeni ile Farklı Modülü Pozisyonlar.

Roonix

Roonix basit ama şık bir şablondur. Roonix ile sitenizde hızla gidiyor alın.
Yani, tek bir yerde tüm joomla templates görmek çok mutlusundur. Ayrıca, insanların şablonlardan birini satın almak ve sepetinize eklemek için hazırsınız. Bizim sosyal medya düğmeleri tıklayarak bu yazı paylaşmak için bize yardım edin.Biz de bu yazının sonunda görüş ve önerilerinizi duymaktan mutlu olacaktır.

Yorumlar

  1. tv teması bakıyorum wp için ama bulmak zor hazır yapdırsan iyi olmuyor para boşuna gidiyor hep sorun bu işler yahu..

    YanıtlaSil
  2. Hi,

    This is Awesome Themes you are sharing... Thank you very much

    Wedding Websites

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder